Cover
RAPPORT

Risicostandaarden Beleggingen 2018

Rapport

Het rapport CFA Society VBA Netherlands Risicostandaarden Beleggingen 2018 bevat de aanbevelingen van CFA Society VBA Netherlands met betrekking tot de te hanteren risicoparameters, standaarddeviaties en correlaties. Deze zijn van belang bij het maken van een kwantitatieve risicoanalyse van beleggingscategorieën en beleggingsportefeuilles. Het betreft een gedeeltelijke actualisatie van het rapport VBA Risicostandaarden Beleggingen 2017.

De actualisatie betreft met name de statistieken zelf. De historische analyse is nu doorgetrokken tot en met 2017. Voor de beschrijving van de beleggingscategorieën verwijzen wij naar het rapport van 2016. In dat rapport staat in bijlage 2 een beschrijving van de beleggingscategorieën en wordt ingegaan op de kwalitatieve risico’s.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.