Cover
RAPPORT

Werken aan een sterk verantwoordingsorgaan

Samen voor een goed pensioen

Een goed functionerend verantwoordingsorgaan vraagt meer dan kennis en opleidingen op orde hebben. Het gaat ook om organisatie, de samenwerking met het pensioenfondsbestuur en het intern toezicht, en om de bemensing. 

Een integrale benadering van deze zaken, op maat van het eigen pensioenfonds, zorgt voor een aanpak die aansluit bij de ambities en specifiekesituatie van het verantwoordingsorgaan. SPO stelde als hulpmiddel voor verantwoordingsorganen een whitepapersamen.

Een verantwoordingsorgaan hoeft niet opnieuw het wiel uit te vinden. In onze aanpak werken we met een routekaart voor het opstellen van een werkplan.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.