Cover
RAPPORT

Cijfers & Trends

Assurantietussenpersonen

Volumes en omzetten stabiel
De omzet voor de assurantietussenpersonen zal in 2017 stabiel blijven (volumeontwikkeling -1 tot 1%). Hoewel de markt voor hypotheken is aangetrokken vanwege de toenemende woningverkopen, speelt de toegenomen concurrentie, onder andere doordat verzekeraars rechtstreeks gaan verkopen, de branche parten. Consumenten blijken daarnaast niet bereid veel te willen betalen voor advies. Talloze vergelijkingssites worden geraadpleegd om een keuze te maken. Voor assurantietussenpersonen is het dan ook noodzakelijk om ook zelf op internet zichtbaar te zijn en service te bieden. Transparantie, duidelijke toegevoegde waarde en bereikbaarheid worden key begrippen in de sector.   

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.