Cover
RAPPORT

Richting zoeken op de top

Rabo Vastgoedbericht 2019

Komt er in het vastgoed nóg zo’n recordjaar of is de top nu echt bereikt? Volgens sommigen is de markt al op z’n retour. Anderen wijzen op het enorme kapitaal dat beschikbaar is. In het Rabo Vastgoedbericht 2019 kijken we ‘vanaf de top’ om ons heen en zoeken richting. Waar staan we precies in de cyclus? En wat betekent dat voor het ondernemen in vastgoed?

Actuele ontwikkelingen in de vastgoedmarkt

In het Rabo Vastgoedbericht lees je over de actuele ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Je krijgt inzicht in:

  • Het besef dat groei niet eeuwig kan aanhouden er in 2018 is ingeslopen. Net als het gevoel dat we ergens laat in de cyclus zitten;
  • Verschillende risicoscenario’s en hoe groot die risico’s zijn; 
  • Onze verwachting voor de toekomst: minder investeringen, groeiende waarde; 
  • Toenemende risico’s waardoor partijen richting moeten kiezen. Maar welke keuzes maak je als je niet exact weet wat je te wachten staat?; 
  • De trends en ontwikkelingen in afzonderlijke deelmarkten: huurwoningmarkt, kantorenmarkt, winkelmarkt en bedrijfsruimtemarkt. Hier vind je ook onze factsheets met lokale marktinformatie.
logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.