Cover
RAPPORT

Private Equity & Digital Transformation

30 vragen die onderdeel van elk due diligence-proces zouden moeten zijn

De dagen van het kopen van aandelen in bedrijven tegen een lage prijs en verkopen tegen een hoge prijs zijn voorbij! Behalve voor de private equity firma’s die weten hoe je digitale mogelijkheden beoordeelt, ontwikkelt en tevens vermarkt. Digitalisering heeft een enorme potentie voor waarde creatie – voor de investeerders die van te voren de juiste vragen stellen! 

Om de positie en het vooruitzicht van een bedrijf te beoordelen, moet een investeerder weten waar het bedrijf en haar concurrenten zich bevinden in de digitale revolutie. Investeerders die digitalisering geen onderdeel maken van hun due dilligence proces hebben een groter risico dan ooit om kansen te missen. 

De publicatie "Private Equity en Digital Transformation” verkent de 30 vragen die onderdeel van elk due diligence-proces zou moeten zijn. We kijken ook naar hoe bedrijven zich doorgaans ontwikkelen naar digitale volwassenheid en de strategieën die private equity fondsen kunnen gebruiken om hun rendement te verbeteren.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.