Cover
RAPPORT

Paying Taxes 2019

Hoe technologie het de belastingbetaler makkelijker maakt

Paying Taxes 2019 is een uniek rapport van PwC en de World Bank Group dat het gemak van het betalen van belastingen in 190 economieën meet en beoordeelt.

Dit jaar onderzoeken we hoe de digitale revolutie bijna elk aspect van het betalen van belastingen verandert. We kijken naar de methoden die bedrijven gebruiken om hun belastingen te betalen, hoe de belastingdiensten communiceren met de belastingbetalers, hoe zij gegevens verzamelen en gebruiken en hoe zij het naleven van de belastingwetgeving controleren.

Met dit onderzoek creëert PwC inzicht in de verschillende belastingsystemen en de gevolgen voor de ondernemers. De data die hierbij jaar op jaar wordt verzameld, stelt overheden over de hele wereld in staat om na te denken over hun belastingstelsels. Daardoor worden overheden aangemoedigd om hun belastingstelsels efficiënter in te richten. PwC doet dit onderzoek omdat het bijdraagt aan haar purpose: het bouwen van vertrouwen in de samenleving en het oplossen van belangrijke problemen.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.