Cover
RAPPORT

Key findings from the banking and capital markets industry

PwC's 21st CEO Survey

PwC's 21st CEO Survey: de belangrijkste uitkomsten van ons wereldwijde onderzoek voor banken en financiële organisaties.

CEO’s van banken en financiële organisaties zijn optimistisch over economische groei - 57% denkt dat de wereldeconomie in de komende 12 maanden zal verbeteren, vergeleken met 30% een jaar eerder. Toch heeft dat economisch optimisme zich niet vertaald in een toenemend vertrouwen in hun eigen vooruitzichten. Het versnellen van digitale transformatie en baanbrekende innovaties zijn de aanjagers voor groei. Banken en financiële organisaties vinden het echter moeilijk om op snelheid te komen. Sterker nog, het tempo van de technologische verandering en overregulering staat bovenaan de lijst waar CE0’s zich zorgen over maken. Terwijl juist deze vernieuwingen leiden tot positieve klantervaringen en een voorsprong op de concurrentie. 

 

 

 

 

 

 

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.