Cover
RAPPORT

IFRS 9/17 in Turbulent Times

Uitstel IFRS 17 benutten?

Nu de invoering van de rapportagerichtlijn IFRS 17 met een jaar is uitgesteld tot 1 januari 2022, stellen verzekeraars zich de vraag: hoe kunnen we die tijd het beste besteden?

In vijf artikelen bespreken PwC-experts verschillende aandachtsgebieden. Na de introductie door Jan-Huug Lobregt, benoemt Frank den Bieman de vijf vragen die het startpunt zijn voor een transformatie van de actuariële rapportage.

Veel verzekeraars hebben in hun implementatieprogramma voor IFRS 17 opgenomen het actuariële rapportagelandschap te verbeteren en te moderniseren. Ook de kleinere verzekeraars, die niet onder IFRS 17 rapporteren, zijn hiermee bezig. ‘En dat is niet voor niets', aldus Frank den Bieman.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.