Cover
RAPPORT

Financing options: Debt versus equity

A country overview

Dit boek geeft een overzicht van de fiscale behandeling van de verstrekking van vermogen aan een rechtspersoon in: Egypte, Duitsland, Italië, Maleisië, Zwitserland, Nederland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Afzonderlijke hoofdstukken zijn gewijd aan deze landen.

Ieder land heeft zijn eigen regels om te bepalen of het aan een rechtspersoon verstrekte kapitaal eigen vermogen of vreemd vermogen vormt. De landenhoofdstukken in dit boek beschrijven de benadering die een land kiest. Het resultaat is relevant voor fiscale doeleinden, omdat de uitgaven al dan niet fiscaal aftrekbaar zijn voor de betaler, terwijl de inkomsten al dan niet worden belast bij de ontvanger.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.