Cover
PUBLICATIE

En nu écht!

Evenwichtig sturen vanuit stakeholderperspectief

Financiële instellingen moeten zich herbezinnen op hun kerntaak enbeter luisteren naar hun stakeholders, bleek uit eerder onderzoek van PwC. De financiële sector moet en wil veranderen, maar hoe? Deze vervolgpublicatie biedt concrete handvatten voor vertrouwensherstel door evenwichtig sturen op alle stakeholderbelangen.

Met deze praktijkgids willen we helpen bij het beantwoorden van die fundamentele vraag: hoe kunnen financiële instellingen het vertrouwen van hun stakeholders herwinnen? Daartoe bieden we bestuurders, commissarissen en senior managers in commerciële, ondersteunende en controlerende functies concrete handvatten voor het evenwichtig sturen op de belangen van stakeholders, geïllustreerd aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de sector vanuit onze eigen ervaringen.

Elk hoofdstuk begint met zo’n voorbeeld, gevolgd door praktische adviezen voor het centraal stellen van stakeholderbelangen in alle aspecten van de bedrijfsvoering. De hoofdstukken zijn afzonderlijk leesbaar en geschreven voor de verschillende disciplines in de organisatie, die elk vanuit hun eigen rol bijdragen aan de gewenste stakeholdergerichtheid.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij-video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 25 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.