Cover
RAPPORT

Eindejaarstips 2017

Bent u fiscaal goed voorbereid op volgend jaar?

Bent u fiscaal goed voorbereid op volgend jaar? Het is nu een goed moment om uw fiscale koers te bepalen voor 2017.

Zijn er acties die u nu al moet ondernemen omdat ze u nog een fiscaal voordeel opleveren? Of vragen bepaalde zaken juist om uitstel en zijn er veranderingen waarmee u rekening moet houden?

In onze publicatie ‘Goed voorbereid op 2017 – tips voor uzelf en uw organisatie’ hebben we een selectie van de belangrijkste tips en aandachtspunten opgenomen die voor zowel uzelf als uw organisatie van belang kunnen zijn. De tips en aandachtspunten zijn gebaseerd op de huidige wetgeving en rechtspraak. Ook is geanticipeerd op de voorgestelde maatregelen uit het Belastingplan 2017 tot en met de recent verschenen Nota van wijzigingen en andere wetsvoorstellen.

 

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.