Cover
RAPPORT

Economic Crime Survey Nederland 2017

Dare to be stupid

Mijn collega’s en ik zijn dagelijks bezig met het voorkomen en bestrijden van financieeleconomische criminaliteit. Daarvoor bezoeken we een verscheidenheid aan organisaties en regelmatig is de eerste boodschap: we hebben onze zaken op orde. Maar als we dan kritisch doorvragen, blijken de zaken vaak toch net iets anders te liggen. Regelmatig merken we dat de bewustwording rondom fraude te wensen overlaat. Terwijl het weerbaar maken van een organisatie juist daarmee begint. Maar bewustwording is pas de eerste stap: uiteindelijk gaat het over het bewust zijn van alle gelederen binnen de organisatie en de noodzaak om bewust te blijven. Met deze achtste editie van onze Economic Crime Survey willen we dan ook niet alleen de kennis, maar ook de awareness vergroten. We dagen u daarbij uit kritisch na te denken over de huidige processen binnen uw organisatie, waarbij geldt: dare to be stupid.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.