Cover
RAPPORT

De toekomst van werk 2030

Een wake-upcall voor organisaties, burgers en overheid

Onze arbeidsmarkt is dringend toe aan een revitalisatie. Daarmee moet zo snel mogelijk worden begonnen, anders droogt de economische groei op door een gebrek aan talent.

Dat zegt Bastiaan Starink, people & organisation-specialist bij PwC, naar aanleiding van de nieuwe publicatie De toekomst van werk 2030 – een wake-upcall voor organisaties, burgers en overheid. ‘Steeds meer bedrijven vragen zich af of en waar ze voldoende talenten vinden om de toekomstige groei te blijven voeden. Ze vrezen dat als ze dat niet lukt de groei van hun organisatie – en daarmee de economie - stilvalt. Daarom moeten we de arbeidsmarkt vanaf nu gaan revitaliseren’, aldus Starink.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.