Cover
RAPPORT

De impact van Brexit op Nederlandse bedrijven

Leaving the EU:Tax, legal and people impact of Brexit on Dutch businesses

De keuze van het Verenigd Koninkrijk om de Europese Unie te verlaten heeft grote gevolgen gehad op de valuta- en aandelenmarkten en heeft geleid tot zakelijke, economische en politieke onzekerheid. Sommige effecten zijn nu al merkbaar, maar wat de gevolgen zijn op de middellange en lange termijn moet nog duidelijk worden.

Onze Brexit publicatie beschrijft de fiscale, juridische en personele gevolgen van de Brexit op Nederlandse bedrijven. De publicatie geeft helderheid over de situatie na het Brexit referendum. Het biedt ook een kader voor bedrijven om te beoordelen wat de gevolgen van de Brexit zijn en om plannen voor de toekomst te maken. Dit geeft u de mogelijkheid om risico’s te beheersen, nieuwe kansen te ontdekken en snel te reageren op een veranderende markt.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.