Cover
RAPPORT

Taxheroes

Inspiratie voor aanstormende fiscalisten

Beste student Fiscaal Recht of Fiscale Economie,

Fijn dat je even de tijd neemt voor dit magazine. En slim! Want je hebt een prachtige studie gekozen met schitterende perspectieven. Met jouw diploma straks kun je veel betekenen en veel bereiken. Maar dat gaat niet vanzelf!

Want wat blijkt: er zit bij Fiscaal Recht & Fiscale Economie een kloof tussen studie en praktijk. Dat verzin ik niet, dat melden jonge afgestudeerden in een recent onderzoek. Terwijl ze vooraf geloofden dat ze er helemaal klaar voor waren, ontdekten ze in hun eerste baan vooral hoeveel ze nog níet konden of wisten.

Dat lag niet aan hun opleiding; kennistechnisch stonden de meesten er prima voor. Wat ze vooral verraste was dat de professionele praktijk vroeg om veel méér vaardigheden en talenten dan ze hadden gedacht. Een caleidoscoop, kleurrijk en breed uitwaaierend. Dat was voor de
meesten even flink schakelen.

Die fout ga jij niet meer maken! Want jij kunt leren van hun ervaringen. Via de verhalen en interviews in dit magazine. En, als je aspirant-lid bent van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs, via de JOB; een netwerk van jonge fiscalisten, waar we aan dit soort onderwerpen flink extra aandacht geven.

Dus doe je voordeel met de lessen van de fiscale helden op de volgende pagina’s. Lees, luister en leer! Dan kun jij je carrière straks een raketstart geven. Zei daar iemand ‘kloof’?

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.