Cover
RAPPORT

Marketingfacts Special Online Video

2016 wordt het jaar van online video

Alle experts lijken het erover eens: 2016 wordt het jaar van online video. Reden genoeg om er een Special aan te wijden. Overigens zonder de illusie daarmee alomvattend of uitputtend te zijn, want online video is het stadium van het plaatsen van een YouTube-filmpje wel ontgroeid en heeft een grote vlucht genomen.

Facebook hijgt YouTube in de nek als belangrijk videoplatform en apps als Vine, Instagram, Snapchat en Periscope geven nieuwe invulling aan het begrip video; al was het maar vanwege vertical video syndrome. En tegelijkertijd wordt het centraal opslaan en beheren van die video’s juist belangrijker om ze op het juiste moment in de customer journey te kunnen tonen aan je doelgroepen.

In deze Special vind je nog steeds een brede keur aan onderwerpen: hoe je jezelf goed presenteert in beeld, hoe je webinars kunt inzetten, waarom je échte mensen moet filmen en niet (alleen) de managers en met welke juridische aspecten je rekening moet houden bij het gebruik en hergebruik van audio en video. En daarnaast lees je over de inzet van YouTube-sterren én ‘de gewone man’ voor user-generated content, de inzet van video-advertising, waarom technologie steeds belangrijker wordt in het creatieve proces van online video en hoe Burgers’ Zoo succesvol video in vele vormen inzet voor de eigen marketing. Al deze informatie helpt je hopelijk bij het starten met of de verdere uitbouw van de inzet van video in je eigen marketing. Dan zorgen we er samen voor dat 2016 inderdaad het jaar van online video wordt.

bron: Marketingfacts.nl

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.