Cover
RAPPORT

Accountant worden

Magazine over accountancy

In dit nummer van Accountant Worden maak je onder anderen kennis met een fotomodel, een profbokser, een opsporingsambtenaar en de machtigste corporate vrouw van Nederland. Wat zij allen gemeen hebben is een aantal unieke vaardigheden, zoals een analytische blik en een kritische instelling. Het zijn deze vaardigheden die van de accountant zo’n gewilde professional maken.

Overigens blijft dat ook in de toekomst zo, verwacht een aantal vooraanstaande accountants. Hun visie op de toekomst lees je op pagina 18. Wat er ook verandert in de accountancybranche, één ding blijft gelijk: de vele mogelijkheden die de accountantstitel je brengt. Hopelijk geeft dit magazine je een indruk van al deze kansen.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.