Cover
PUBLICATIE

Toekomst van de Bankensector

2017

De bank van de toekomst. Hoe die er volgens de professionals in de financiële sector gaat uitzien, dat kunt u lezen in dit voor u gepubliceerde rapport.

Het is informatie waarmee u in staat bent uw rol als banking professional nóg beter uit te voeren. Zie het als inspiratie voor de toekomst. Inspiratie die we graag persoonlijk met u delen. Want hoewel de technologie blijft doordenderen, maken vooral mensen nog steeds het verschil. Dat was zo, dat is zo en dat blijft zo. Wij gaan daarom graag het gesprek met u aan om de inspiratie uit ons onderzoek in te zetten in deze financiële wereld die nu zo snel verandert.

Ik wens u veel leesplezier.

Jan van Dijk,
Directeur Octas

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.