Cover
RAPPORT

Vastgoedmarkt in beeld 2015

De drie vakgroepen van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) hebben voor de derde keer hun feiten en cijfers gebundeld in het rapport ‘Vastgoedmarkt in Beeld’.

De drie vakgroepen van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) hebben voor de derde keer hun feiten en cijfers gebundeld in het rapport ‘Vastgoedmarkt in Beeld’. De vastgoedmarkt in 2015 wordt door de NVM-vakgroepen Wonen, Business en Agrarisch & Landelijk Vastgoed ook in deze uitgave op een prachtige en uitvoerige wijze belicht.

De publicatie toont de feiten en cijfers achter de berichtgeving en heeft tot doel om de transparantie van de vastgoedmarkt te vergroten. De samenstellers hebben ook deze keer gekozen voor informatieve illustraties in plaats van traditionele statistieken.

“Wanneer een keer per jaar het complete overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen in de diverse deelmarkten in een handig boekje verschijnt, heb ik een trots gevoel”, aldus scheidend NVM-voorzitter Ger Hukker in het voorwoord van het boekje.

“In 2015 zette het herstel van de woningmarkt gelukkig door. Dat is andermaal in deze uitgave prachtig weergegeven. Dankzij de lage rente en het hoge consumentenvertrouwen hield de woningmarkt ook vorig jaar de wind in de rug. Het aantal door NVM-makelaars verkochte woningen lag alweer op het niveau van voor de crisis en de gemiddelde prijs van verkochte woningen was aan het eind van het jaar 10 procent hoger dan die op het dieptepunt van 2013”, vult de nieuwe NVM-voorzitter Ger Jaarsma aan.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.