Cover
RAPPORT

Commercieel Vastgoed in 50 gemeenten 2018

Nieuwe uitgave NVM Business

‘Commercieel vastgoed in 50 gemeenten 2018 - De markt voor kantoren, winkels en bedrijfsruimten in cijfers’ is de titel van een nieuwe, handzame uitgave van NVM Business.

In de publicatie worden voor de vijftig grootste gemeenten in Nederland de vastgoedcijfers van de belangrijkste deelmarkten binnen het commercieel vastgoed in kaart gebracht. Alfabetisch gerangschikt, van Alkmaar tot Zwolle, geeft de uitgave een actueel beeld van de lokale markt voor commercieel vastgoed. 

Verdeeld over de deelmarkten kantoren, winkels en bedrijfsruimten wordt ingezoomd op (structureel) aanbod en opname, voorraad en transactie. Hoewel de verschillen binnen Nederland groot zijn, vertoont de vraag naar commercieel vastgoed onder invloed van de gunstige economische omstandigheden over het algemeen een stijgende lijn. De data waarop de NVM Business-uitgave is gebaseerd, zijn ook te vinden in de MIDAS-applicatie Business Marktanalyse.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.