Cover
RAPPORT

Sanitaire- en drinkwatervoorzieningen

Een verborgen parel voor investeerders

Volgens het rapport ‘True costs of sanitation’ van LIXL Group Corporation1 hebben slechte sanitaire voorzieningen de wereld in 2015 bijna 223 miljard dollar gekost. Dit is gelijk aan gemiddeld 0,9% van het jaarlijkse bruto binnenlands product van de landen met slechte sanitaire voorzieningen, versus 0,7% vijf jaar geleden. India kreeg de zwaarste klap, want het land zag hierdoor in 2015 maar liefst 107 miljard dollar van het bbp verdampen. Ontoereikende sanitaire voorzieningen zorgen voor ernstige volksgezondheidsproblemen en grote economische verliezen. Kunnen aandelenbeleggers op dit gebied een positieve impact hebben en tegelijkertijd een aantrekkelijk rendement maken?

 

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.