Cover
RAPPORT

Beleggingsexperts delen hun voornemens voor 2019

Investment View

In 2018 zagen we in bijna alle beleggingscategorieën het rendement dalen en de volatiliteit het gehele jaar door toenemen, met name als gevolg van politieke gebeurtenissen wereldwijd.

Gezien de goedkopere waarderingen en onze constructieve vooruitzichten voor de handelsspanningen tussen de VS en China, hebben wij vertrouwen in het komende jaar. Verschillende beleggingsexperts van NN Investment Partners (NN IP) kijken terug op 2018 en onthullen hun beleggingsvoornemens voor 2019.

Han Rijken, Head of Specialised Fixed Income: ‘2018 was een moeilijk jaar voor de creditspreadmarkten en we verwachten dat de uitdagingen door de terugtredende centrale banken en de wereldwijde geopolitieke onzekerheid tot in 2019 zullen aanhouden. Doordat de credit spreads van een redelijk aantrekkelijk niveau zijn, tegen de achtergrond van nog steeds gezonde fundamentals van obligaties en redelijke groeiverwachtingen, komt het instappunt voor beleggen in de creditspreadmarkten dichterbij. In het komende jaar zijn we van plan om van dit uitgangspunt te profiteren en tegelijkertijd onze focus op duurzaamheid te handhaven.

 

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.