Cover
RAPPORT

Onderzoek inspireert tot nieuwe oplossingen

Netspar Jaarverslag 2016

In het Jaarverslag 2016 blikken Raad van Toezicht en Netspar–directie beide terug op het afgelopen jaar.

Daarnaast bevat het Jaarbericht 2016 een financieel verslag.

De kerncijfers 2016 vatten de belangrijkste resultaten samen.

Wetenschap doet ertoe. En het is essentieel dat Netspar via kennisontwikkeling en -deling bij blijft dragen aan het ordenen van de feiten met het oog op een geïnformeerd pensioendebat. Ook om de blik voor alternatieve denk- en oplossingsrichtingen te verruimen. De bijdrage van Netspar is het resultaat van de inzet van velen in wetenschap, sector en staf. Gedrevenheid, betrokkenheid, kwaliteitsbesef en de bereidheid stevig (inhoudelijk) bij te dragen is wat hen kenmerkt. Een goede aansluiting tussen wetenschap en praktijk is het resultaat. Met dank aan ieders bijdrage aan een geïnformeerd pensioendebat.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.