Cover
RAPPORT

Werken in de fiscaliteit 2017/2018

met als thema ‘Vinden, boeien, binden’

Bijgaand presenteren we de special Werken in de Fiscaliteit 2017-2018 met als thema ‘Vinden, boeien, binden’. Een hoogst actueel thema, want het is u natuurlijk niet ontgaan dat de spanningen op de arbeidsmarkt voor fiscalisten oplopen. In twee flinke artikelen nemen we zowel de vraagzijde als de aanbodzijde van de arbeidsmarkt voor fiscalisten onder de loep. Daarnaast vindt u onder meer een artikel over duurzame inzetbaarheid. We spraken met de directies van middelgrote fiscale advieskantoren, met recruiters, met bijna afgestudeerde fiscalisten en fiscalisten die doorstromen op de arbeidsmarkt.

Daarnaast geven twee inhoudelijk deskundigen hun visie op employability en ‘employer branding’. Natuurlijk presenteren wij ook uitgebreid de uitkomsten van het jaarlijkse onderzoek Werken in de Fiscaliteit.

Wij hopen dat u uw voordeel doet met de inhoud van dit informatieve magazine en danken een ieder die aan het jaarlijkse onderzoek Werken in de Fiscaliteit deelnam.

Bekijk de special Weken in de Fiscaliteit 2017-2018

Over het onderzoek: Werken in de Fiscaliteit is het enige representatieve, jaarlijkse onderzoek naar de verschillende aspecten van het werk in de fiscaliteit in Nederland. In dit online onderzoek leggen we in Nederland werkzame fiscalisten vragen voor over onder meer de issues die hen bezig houden, de primaire en secundaire beloning, social media gebruik, opleiding en ontwikkeling en het nieuwe werken.

De uitkomsten van het onderzoek worden aan het einde van de het jaar gepubliceerd in het magazine Werken in de Fiscaliteit dat verspreid wordt onder meer dan 11.000 fiscalisten.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.