Cover
RAPPORT

Volwassenheidsmodel Informatiebeveiliging

Wat is in deze tijden een volwassen informatiebeveiliging?

Wat is in deze tijden een volwassen informatiebeveiliging? Die hamvraag beantwoorden we met een praktisch model. Initieel gepubliceerd in mei 2016 en op 4 februari 2019 is de herziene versie van het volwassenheidsmodel informatiebeveiliging gepubliceerd.

Op de website van de NBA (via deze link bereikbaar) kunt u het model en bijpassende handreiking downloaden. Daarnaast bieden we u nadere context en inzichten, opgehaald bij organisaties en specialisten in het veld. Wat maakt voor u het model relevant? En in welke mate is het toepasbaar voor uw organisatie? zijn daarbij enkele onderliggende vragen.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.