Cover
RAPPORT

Themamagazine accountants in business Ethiek

Magazine met artikelen vanuit verschillende invalshoeken m.b.t. Ethiek

Het laatste themanummer van dit jaar gaat in zijn geheel over ethiek en de rol van de accountant in business. Met artikelen vanuit verschillende invalshoeken:

Edgar Karssing over ethische kwesties die voortkomen uit de toepassing van nieuwe technologieën, Peter van der Velden e.a. enerzijds over de mentale gezondheid van klokkenluiders en Paul Stuiver en Marion Smit anderzijds aangaande het versterken van professionele moed van de accountants in business. En zoals u van ons inmiddels gewend bent: mooie interviews onder andere over het rechthouden van de rug, het ontwikkelen en onderhouden van ethische regels en de vraag ‘waarom plegen mensen fraude?’. Kortom, een themanummer om in te duiken en te bewaren!

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.