Cover
PUBLICATIE

Ketenkracht

LIO-onderzoek kwaliteit samenwerking interne auditors en externe accountants door NBA

De NBA Ledengroep Intern en Overheidsaccountants (LIO) heeft in het kader van Ketenkracht onderzoek gedaan naar de kwaliteit van de samenwerking tussen interne auditors en externe accountants.

Uit het onderzoek blijkt o.a. dat deze samenwerking sterk varieert per organisatie en vaak nog verder verbeterd/ geïntensiveerd kan worden. Bij beide beroepsgroepen is sprake van een grote bereidheid hiertoe.

Het LIO-onderzoeksrapport bevat naast drie goede praktijkvoorbeelden heel veel nuttige ideeën en suggesties die zijn ingebracht door de 75 interne auditors en externe accountants die hebben deel genomen aan het onderzoek.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.