Cover
RAPPORT

ICT en het kleine accountantskantoor

Brochure

Kleinere accountantskantoren geven aan ondersteuning te willen bij automatisering op kantoorniveau. Als eerste stap is vandaag de brochure ‘ICT en het kleine accountantskantoor’ verschenen.

De ICT-ontwikkelingen en ICT-vragen bij kleinere accountantskantoren worden op dit moment in kaart gebracht. Daarbij inventariseert de Commissie MKB in eerste instantie de (minimum) kwaliteitseisen waaraan een kantoor zou moeten voldoen.

Denk hierbij aan beheerscontracten, kwaliteitseisen, bewaarplicht, ondertekening e.d. Een eerste stap in de ondersteuning van de kleinere accountantskantoren is de brochure 'ICT en het kleine accountantskantoor'. Een hulpmiddel dat u in uw kantoorpraktijk kan helpen.

 

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.