Cover
RAPPORT

De impact van social media op de bedrijfsvoering van MKB Accountantskantoren

NEMACC onderzoek

NEMACC heeft een onderzoek gepubliceerd over het gebruik van social media door mkb-accountants. Het onderzoek geeft een overzicht van het huidige gebruik en advies over hoe social media het beste ingezet kunnen worden door ondernemers. Het advies werd gepresenteerd tijdens het NEMACC Symposium.

Volgens het onderzoeksrapport zijn social media zijn niet meer weg te denken uit onze moderne samenleving. Het mkb bedrijven en accountantskantoren kunnen daarbij niet achterblijven. Het rapport geeft antwoord op de vraag hoe mkb-accountantskantoren de eerste stap kunnen zetten. Door de voor- en nadelen van het gebruik van social media in kaart te brengen kan een strategie worden ontwikkeld waarin bedrijfsdoelstellingen worden bepaald. 

Het NEMACC-onderzoek geeft een schets van de belangrijkste social media en gaat vervolgens in op de kansen (mogelijkheden) en bedreigingen (voorwaarden) voor het mkb-accountantskantoor bij het gebruik van die social media. Het geeft ook een aantal praktische aanwijzingen bij het gebruik van deze communicatiekanalen

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.