Cover
PUBLICATIE

Data Science

Het nieuwe themanummer voor accountants (in business)

In dit themanummer treft u interessante artikelen en interviews aan over Data Science en aanverwante technologieën. Het gedrukte nummer is vorige week in de bus gevallen bij de NBA-leden werkzaam als accountants in business, maar bevat ook waardevolle informatie voor onze gehele beroepsgroep.

Het thema Data Science is zeer urgent. Algemeen wordt aangenomen dat ontwikkelingen op het gebied van robotisering, process mining, data analytics en dergelijke een enorme impact zullen hebben op het financiële werkveld. Het is dan ook ontnuchterend vast te stellen dat deze ontwikkelingen de financiële functie nog niet echt hebben bereikt. Dat is in ieder geval het beeld dat ontstaat uit het onderzoek van Verbeeten, Heinen en Vroling.

 

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.