Cover
RAPPORT

De Internal Auditfunctie, een breed perspectief

Themanummer MAB 94

Het themanummer belicht de internal audit functie (IAF) vanuit een wetenschappelijk perspectief. De diepgaande analyses bieden internal auditors waardevolle inzichten voor de uitoefening van hun vakgebied.

Deze speciale uitgave omvat negen artikelen en twee prikkelende essays van auteurs die ruimschoots hun sporen binnen het vakgebied hebben verdiend. De eerste drie bijdragen beschouwen de IAF in zijn huidige context. Vervolgens gaan twee artikelen over de menselijke factor binnen de IAF. Hierna behandelen drie artikelen de actuele ontwikkelingen die de IAF doormaakt, zoals de betekenis van digitalisering en algoritmes en aansluitend twee bijdragen over de werkwijze van de IAF in de praktijk. Het themanummer sluit af met een prikkelend essay over de rol van de IAF in een complexe wereld waarin innovatie essentieel is om te overleven.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.