Cover
RAPPORT

The truth about online consumers

2017 Global Online Consumer Report

De enorme groei van online shopping brengt traditionele bedrijfsmodellen aan het wankelen en creëert nieuwe. Deze groei wordt mede gedreven door technologische ontwikkeling, maar krijgt met name een boost doordat een nieuwe generatie van consumenten meer behoeften hebben aan gemak, kwaliteit en keuzemogelijkheden.

Voor retailers en FMCG producenten biedt deze ontwikkeling kansen en bedreigingen. De sleutel tot succes in de online shopping wereld ligt in het feit dat de aanbieders zo goed mogelijk weten te voldoen aan de behoeften van consumenten vandaag de dag, maar ook die van morgen, voor de verschillende generaties in de verschillende regio's.

KPMG heeft onderzoek gedaan naar de motivatie en behoeften mbt online shopping onder 18.430 online consumenten uit 50 verschillende landen. Daarnaast geven een aantal bestuurders uit de sector inzichten hoe zij succesvol e-commerce hebben geïntegreerd in hun organisatie.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.