Cover
RAPPORT

The Global Banking Fraud Survey

Kunnen banken de uitdaging aan?

De complexe dreiging van fraude: kunnen banken de uitdaging aan?

In het veranderende mondiale banklandschap waar het aantal digitale betalingen exponentieel toeneemt en die in fracties van seconden worden verwerkt, vinden fraudeurs nieuwe manieren om banken en hun klanten op te lichten.

Deze enquête is uitgevoerd om een beeld te krijgen van hoe banken omgaan met interne en externe fraudedreigingen. Respondenten werd gevraagd naar trends in fraudetypologieën, hun uitdagingen bij het beperken van bedreigingen, beveiligingsmogelijkheden in een digitaal tijdperk en hoe zij hun teams structureren en middelen inzetten om hun frauderisicobeheer te optimaliseren.

 

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.