Cover
RAPPORT

PropTech Survey 2017

Internationaal onderzoek naar de impact van technologische vernieuwing op de vastgoedsector

De wereldwijde vastgoedsector erkent het belang van technologische vernieuwing maar zet in beperkte mate stappen om dit soort innovatie te realiseren. Hoewel de ondernemingen het belang van PropTech inzien, ontberen zij veelal een strategie die tot doel heeft om door de hele organisatie heen te kunnen profiteren van nieuwe technologische ontwikkelingen.

Uit Bridging the gap, een internationaal onderzoek van KPMG onder bedrijven actief in de vastgoedsector, blijkt dat niet meer dan één derde beschikt over een duidelijke digitale visie en bedrijfsstrategie die aangeeft hoe zij de nieuwe technologische kansen gaat benutten. Het onderzoek is wereldwijd uitgevoerd onder ruim driehonderd projectontwikkelaars, constructiebedrijven, vastgoedeigenaren, investeerders, makelaars en kredietverschaffers.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.