Cover
PUBLICATIE

Krachtige dashboards, samen sterker

Een kans voor zorgprofessionals, bestuurders, toezichthouders én beleidsmakers

Dodelijke calamiteiten binnen een ziekenhuis die niet worden gemeld bij de toezichthouder uit angst voor represailles: zomaar een voorbeeld van journalistieke onthullingen die zorgprofessionals, bestuurders, toezichthouders en beleidsmakers aan het denken zetten. De zorg is al sinds jaar en dag dagelijks in het nieuws en er is ruimte voor verbetering, denk bijvoorbeeld aan de ICT-infrastructuur die niet altijd optimaal georganiseerd is, het onvoldoende deskundig gebruik van medische technologie, het ontbreken van een verantwoorde capaciteitsbenutting of adequate managementinformatie om risico’s tijdig te signaleren. Zorgprofessionals, bestuurders, toezichthouders en beleidsmakers hebben niet altijd hetzelfde beeld van de kansen en risico’s die in de zorg spelen. In dit artikel wordt ingegaan op de vraag hoe de kloof tussen deze partijen kan worden overbrugd door beter gebruik te maken van data en analyse, en het beter benutten van dashboards.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.