Cover
RAPPORT

In it to win it

Feedback from insurers on the journey to IFRS 17 and IFRS 9 implementation one year in.

Met de publicatie van IFRS 17 gaan verzekeraars nu aan de slag om deze nieuwe standaard naast die van IFRS 9 te implementeren. Als we met verzekeraars analyseren wat de standaard voor hun bedrijf betekent en hoe deze het beste kan worden geïmplementeerd, is de vraag die we meestal horen: "Hoe verhoudt mijn vooruitgang zich tot die van andere verzekeraars?"

Om hier antwoord op te geven, lanceerde KPMG International een reeks benchmarkingonderzoeken. De resultaten hebben verzekeraars al veel inzicht gegeven die nuttig waren voor hun planning. Hieronder vindt u link naar het het tweede benchmark rapport met feedback van verzekeraars die een jaar op weg zijn met de implementatie van IFRS 17 en IFRS 9. We verzamelden, analyseerden en benchmarkten gegevens van 160 verzekeringsmaatschappijen in 30 verschillende landen om te begrijpen hoe verzekeraars zijn gevorderd sinds ons laatste rapport.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.