Cover
RAPPORT

IFRS 16

Discussie binnen internationaal KPMG panel geeft nieuwe inzichten

Met de aankomende transitiedatum van 1 januari 2019, staat de implementatie van IFRS 16 bij veel bedrijven hoog op de agenda. Een internationaal panel van Accounting Advisory Services leiders, bestaande uit Markus Kreher (Global Head of Accounting Advisory Services), Sai Venkateshwaran (Partner), Ruben Rog (Partner) en Michelle Gibbs (Director) gaat in discussie met Financier Worldwide over de praktische uitdagingen en waardevolle kansen bij het implementatietraject.

Het panel deelt hun ervaringen en het artikel gaat daarnaast in op de basisprincipes van IFRS 16, alsmede de verslaggevingsimplicaties. Een 'must read' voor bedrijven aan de start van hun implementatietraject, de transitiedatum nadert snel!

 

 

 

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.