Cover
PUBLICATIE

De uitdaging van een grote IT Transformatie binnen de overheid

In en outs van de digitalisering bij de Nationale Politie.

Hoe de Nationale Politie de IT-spaghetti harmoniseerde in een uniforme inrichting (One IT) als basis voor verdere digitalisering.

Veel bedrijven kijken kritisch naar de complexiteit van hun IT landschap en willen deze terugbrengen naar een meer uniforme ‘One IT’ omgeving. Daarmee winnen organisaties aan slagkracht en efficiency, essentieel om in uitdagende marktomstandigheden succesvol te zijn. Overheidsorganisaties kennen geen tucht van de markt maar moeten ook inspelen op een complexe en snel veranderende maatschappij. De daartoe ingezette (IT) transformaties verlopen niet altijd naar wens. De politie heeft op dit front wel succesvolle stappen gezet. De vorming van één Nationale Politie (‘One Company’) bleek een prima voedingsbodem daarvoor. Een analyse van de leidende principes die dit succes mogelijk maakten.

 

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.