Cover
RAPPORT

Cyber security benchmark 2017

Beperkte mate van inzicht

Uit internationaal onderzoek dat KPMG jaarlijks uitvoert onder achthonderd beursgenoteerde ondernemingen blijkt dat bijna 60% in zijn jaarverslag geen enkele melding maakt van de risico’s die het bedrijf als gevolg van cybercrime loopt.

Één op de vier bedrijven wijdt tenminste één paragraaf in het jaarverslag aan de maatregelen die zij nemen om de organisatie te beschermen tegen internetaanvallen. Slechts 20% van de onderzochte bedrijven beschouwt cyberbeveiliging als een verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur.

Klik hier om de digitale Cyber security Benchmark 2017 in te zien. Vergelijk industrieën en regio's en bekijk de visie van KPMG op cyber in de boardroom

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.