Cover
PUBLICATIE

Consolidatie in de Nederlandse vermogensbeheermarkt?

Bulletin

De institutionele vermogensbeheermarkt heeft zowel internationaal als in Nederland te maken gehad met een aantal overnames en ook de private banks hebben hun consolidatieslag geslagen op de Nederlandse markt. Ondanks dat veel onafhankelijke partijen ook aansturen op consolidatie blijven overnames in deze markt uit.

In dit bulletin beschrijven we drie aanwijsbare redenen voor het vooralsnog uitblijven van consolidatie in de onafhankelijk Nederlandse vermogensbeheermarkt. Tegelijkertijd zou men op basis van 3 trends kunnen afleiden dat de markt zich wellicht langzaam opmaakt voor de lang verwachte consolidatie.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.