Cover
RAPPORT

Being agile to build resilience

Insurance insights from KPMG’s 2019 Global CEO Outlook

CEO’s van verzekeraars hebben vertrouwen in bedrijfsgroei in de komende 3 jaar, maar onderkennen daarbij de noodzaak tot cultuurverandering, technologietransformatie en grotere klantgerichtheid.

Uit ons onderzoek blijkt dat CEO’s zoeken naar manieren om de eigen organisatie en de markt te transformeren. Ze streven daarbij naar organisatie brede innovatie en het onder controle krijgen van cyber risico’s. Investeren in de meest effectieve technologie en het overwinnen van de schroom om te innoveren staan ook hoog op de agenda, alsmede het aangaan van sterke externe partnerships. Hoe de transformatie precies zijn beslag gaat krijgen is nog niet altijd helemaal helder maar één ding staat voor de CEO’s als een paal boven water: om goed te kunnen inspelen op de nieuwe kansen en bedreigingen van een onzekere toekomst zijn grote wendbaarheid en veerkracht vereist.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.