Cover
RAPPORT

Financial Investigator 6-2018

Onafhankelijk Magazine over Vermogensbeheer en Securities Services

Het generen van positieve klimaateffecten en het veiligstellen en verzekeren van een goede levenskwaliteit voor de huidige en volgende generaties, is ook een belangrijk thema aan de ronde tafel over Duurzaam beleggen in Vastgoed.

Ook in het coververhaal met Pim Poppe, oprichte Probability & Partners over de snelle ontwikkelingen op het terrein van risicomanagement, werd gesproken over het onderwerp maatschappelijk verantwoord beleggen.

Een ander onderwerp dat in deze editie uitgebreid aan de orde komt, is het Algemeen Pensioenfonds. De ronde tafel boog zich over diverse relevante vragen als 'is het APF geworden wat we er 2,5 jaar gelden van verwacht hadden', 'hoe afhankelijk is het APF van zijn oprichters' en 'wat is het onderscheidend vermogen van het APF ten opzicht van andere alternatieven?'. 

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.