Cover
RAPPORT

Praktijkgids Auditing Modelrisicomanagement

Supplemental Guidance

De Practice Guide Auditing Model Risk Management (Supplemental Guidance) is in het Nederlands vertaald als Auditing Modelrisicomanagement.

Deze uitgave over Auditing Modelrisicomanagement (MRM) geeft een overzicht van de verantwoordelijkheden van de internal auditfunctie met betrekking tot MRM en beschrijft de methoden en processen die internal auditors kunnen gebruiken om het ontwerp, de implementatie en de werking van het MRM-raamwerk van hun organisatie te beoordelen.

Modelrisicomanagement is opgenomen in de regelgeving op het gebied van financiële dienstverlening die door toezichthouders over de hele wereld is uitgevaardigd. Verbeterde regels voor kapitaal, liquiditeit en hefboomwerking zijn bedoeld om de negatieve effecten te verzachten die onvoldoende gekapitaliseerde organisaties kunnen hebben op de economie. Als reactie hierop hebben organisaties in de sector financiële dienstverlening hun activiteiten aangepast en blijven zij hun activiteiten aanpassen om aan deze voorschriften te voldoen.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.