Cover
RAPPORT

KomPAS naar de toekomst: Welke kant gaan we op?

‘KomPAS naar de toekomst’ PAS Conferentie 2018

“Een navigator adviseert de schipper over de te varen koers. Internal auditors hebben een soortgelijke rol richting de Raad van Bestuur.” Zo opent Arne Mulder, lid van de PAS Commissie, de PAS Conferentie 2018. Het thema is ‘KomPAS naar de toekomst’ - De veranderende wereld heeft uitdagingen voor het internal audit vakgebied in petto, hoe ga je daar als internal auditor mee om?

Trendwatcher Andrea Wiegman neemt de aanwezigen mee in de belangrijkste trends en vertelt waarom er een bepaalde mate van aanpassing nodig is: “Er is de afgelopen tien jaar veel op ons afgekomen, en dat is voorlopig nog niet voorbij. Dit gaat echter niet meer lineair, zoals ‘vroeger’. Dingen groeien langs en door elkaar
heen. Disruptief is hiervoor een goed woord, dat staat voor het ontwrichten van de bestaande business.”

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.