Cover
RAPPORT

IIA Verenigingsverslag 2018

Jaarverslag, een overzicht van 2018

IIA Verenigingsverslag 2018

Als vereniging hebben we in 2018 een mooie stijging van het ledenaantal tot 2.831 en een ongekend aantal nieuwe CIA’s mogen verwelkomen, deels dankzij het geboden CIA Challenge Exam programma.

Naast een fantastisch congres met bijna 700 aanwezigen, organiseerden we vele andere inspirerende evenementen. Ik licht er graag de verkiezing van de Internal Audit Innovation Award uit, waar zeven teams hun innovaties presenteerden en duidelijk bleek dat ons vak in beweging is. Bij zo'n event komen de doelen van onze vereniging zo prachtig samen; het uitwisselen van de innovaties bevordert de ontwikkeling van het vakgebied en de goede beroepsuitoefening.

 

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.