Cover
RAPPORT

Budgettering van de internal auditfunctie

Tone at the Top

De Tone at the Top, de tweemaandelijkse nieuwsbrief van IIA Global voor senior management, Raden van Bestuur en Audit Committees (AC), gaat in op de budgettering van de IAF. Hoe te komen tot een budget dat passend en voldoende is?

Aangegeven wordt dat een simpele inflatiecorrectie en vergelijking met vergelijkbare organisaties niet adequaat is. Er is ook geen simpele formule om het benodigde budget te bepalen. Wel zijn er handvatten voor een zorgvuldig proces dat de IAF, de RvB en de Audit Committee dienen te doorlopen. In de December 2018 Tone at the Top nieuwsbrief worden de stappen van dit proces beschreven.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.