Cover
RAPPORT

Audit Magazine nummer 3

Vakblad voor de Internal Auditor

Als auditor ben je continu in beweging. Je vliegt van de ene audit naar de andere. Je observeert, interviewt, analyseert, vergadert! Wat nu als al dat kunst- en vliegwerk ook nog eens plaatsvindt binnen een sector waarin beweging centraal staat? U gaat het lezen, want nummer 3 van Audit Magazine heeft als thema ‘Transport en Logistiek’.

In dit nummer vindt u onder meer een interview met Jan Boeve van de ondernemersorganisatie Transport en Logistiek Nederland (TLN). Boeve gaat in op de belangrijkste risico’s binnen de sector en de mogelijke bijdragen van internal audit. Uiteraard komen ook diverse andere relevante aan transport en logistiek gerelateerde organisaties aan het woord. U vindt bijdragen over onder meer de ANWB, G4S, NS, Picnic en The Greenery.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.