Cover
RAPPORT

IG&H Hypotheekupdate Q4 2015

Daling hypotheekaandeel top drie banken zet door.

Daling hypotheekaandeel top drie banken zet door

IG&H Consulting & Interim houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de hypotheekmarkt. 

De analyse op het laatste kwartaal van 2015 laat zien dat het herstel van de hypotheekmarkt in 2015 krachtig heeft doorgezet. De groei van de hypotheekomzet is volledig toe te schrijven aan oversluitingen. Daarnaast is het aandeel van de top drie banken is opnieuw gedaald. De analyse maakt daarnaast inzichtelijk dat verzekeraars en pensioenfondsen ruim 36 procent van de hypotheekmarkt in handen hebben, waarbij regiepartijen inmiddels op een marktaandeel 22% uitkomen. ABN AMRO en Argenta spaarbank zijn de grootste verliezers als het gaat om marktaandeel. 

Meer weten? Lees de complete hypotheekupdate van het 4e kwartaal van 2015 hieronder. Wij wensen u veel leesplezier met onze update en nodigen u van harte uit te reageren. 

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.