Cover
RAPPORT

Hypotheken update Q1 2015

Hypotheekmarkt presteert wederom goed

IG&H Consulting & Interim houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de hypotheekmarkt. In deze hypotheekupdate informeren wij u over het 1e kwartaal van 2015, een kwartaal waarin de omzet en aantallen wederom fors zijn gestegen ten opzichte van vorig jaar. Ook het aantal oversluitingen stijgt licht.

Binnen het aanbiedersveld zien we nieuwe partijen gestaag groeien. Opvallend dit kwartaal zijn de beperkte verschuivingen in marktaandelen van de top-10 hypotheekverstrekkers.

Verder in deze update aandacht voor een andere kijk op doelgroepen. Dit is een sneak-preview uit het IG&H marktmonitor onderzoek.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.