Cover
RAPPORT

De transformatie van recruitment

De kunst en wetenschap van een succesvol model

De wereld van recruitment is tegenwoordig een complex model: een combinatie van de kunst en wetenschap met als doel waardevolle relaties te bouwen binnen talent communities. Daarbij wordt slim gebruik gemaakt van de kracht van digitale technologie, data science en gepersonaliseerde communicatie op grote schaal.

In dit rapport ‘De transformatie van recruitment’ onderzoeken we de impact van data science en digitale technologieën op het recruitmentproces. Zonder twijfel bieden technologische ontwikkelingen nieuwe mogelijkheden en kansen om de traditionele rol van de recruiter te versterken en ondersteunen. Maar begrijpen hoe dit in zijn werk gaat, is geen gemakkelijke opgave.

logo experttube

Video's op het gebied van Audit & Control, Actuariaat & Risk Management, Juridisch & Fiscale Zaken, Pensioenen, Schade & Hypotheken, Compliance en Investment Management.

Bekijk ons volledige overzicht op www.experttube.nl.

logo CareerTube

Videoplatform met werkenbij video's van toonaangevende organisaties in de financiële wereld. Met een focus op de finance specialisatie zorgt de koppeling met de 17 (niche) vacaturesites van CareerGuide direct voor een relevant bereik.

Bekijk ons volledige overzicht op www.careertube.com.